10/07/2010 01:27
EFF Posts: 6392
|
יקירתי, בדיוק היום בישלתי..הרתחתי מים עם מלח, הכנסתי עדשים שטופות ובישלתי כ-40 דקות. אח"כ סיננתי והעברתי לכלי. מחר אחליט מה לעשות איתן.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/07/2010 20:57
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אפילה...................................... ושיהיה שבת שלום
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
08/07/2010 07:00
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
הי אפי בוקר טוב שאלה בקשר לעדשים שחורות .. איך אפשר לבשל אותם בצורה שתצא רכה וטעימה ותהיה כתוספת לתוך סלט ירקות עשיר.. ניסתי אתמול ויש לי תחושה שמשהו התפספס לי תודה מראש על הכל ואחלה סופש
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|