25/11/2010 15:01
EFF Posts: 6392
|
4 רבעי עוף טרי ללא עור מעט קמח לקימוח הנתחים
2 כפות שמן זית
בצל גדול קצוץ
כמה שיני שום
1 כרישה פרוסה לפרוסות עגולות
כמה סוגי פטריות טריות קצוצות
כף אבקת מרק פטריות
2 כוסות יין לבן
פלפל שחור
מלח לטעמכם
בכף שמן להשחים מעט את נתחי העוף המקומחים ולהוריד מהאש.
להוסיף עוד כף שמן ולטגן את הבצל,שום, כרישה
להוסיף את נתחי העוף,
להוסיף את הפטריות ולבשל על אש קטנה 45 דקות.
לאחר 45 דקות להוסיף 2 כוסות יין לבן ולבשל שוב עד שעתיים כולל.
לתבל בהתאם לטעם.
הערה: למנה בערב - לא לקמח את העוף - ניתן להשחמה גם ללא קימוח.
|