23/11/2010 23:49
EFF Posts: 6392
|
חומרים:
1/2 כוס אורז
חצי ק"ג בשר טחון
פלפל שחור
1 כף פטרוזיליה קצוצה
1 כף שמיר
1 כף אבקת מרק עוף
1 כף פפריקה מתוקה
4 כפות רסק עגבניות
10-20 קישואים בינוניים או עגולים
עלי סלרי רחוצים
1. משרים את האורז במים לחצי שעה. מערבבים את האורז עם הבשר, התבלינים, עשבי התיבול ומחצית מהרסק.
2. מרוקנים את הקישואים מתוכנם, וממלאים בתערובת.
3. בסיר רחב ושטוח, מסדרים את הקישואים, יוצקים מעל 2 כפות רסק עגבניות מהולות במים, ומכסים בעלי סלרי. מבשלים כשעה על אש נמוכה.
|