22/11/2010 19:50
EFF Posts: 6392
|
2 בצלים גדולים קצוצים 2 שיני שום 2 כפיות חמאה 2 כרישות קצוצות - החלק הלבן, 2 בטטות קצוצות 2 גזרים קצוצים 1 כוס עדשים אדומות 2 כפות אבקת מרק בטעם עוף (אני מעדיפה- במקום-להכניס: כפית גריל עוף, כפית חוויג' למרק, ,כפית תבלין לשוארמה ו1/2 כפית כמון) 8 כוסות מים מלח, פלפל לטעם מאדים את הבצלים, כרישות, שום בחמאה. מוסיפים את שאר המרכיבים. מבשלים כחצי שעה על אש נמוכה. מעבירים בבלנדר, מתבלים לפי הטעם,אופציה:מוסיפים פנימה כמה כפות שמנת לבישול 10%
|