17/11/2010 21:46
EFF Posts: 6392
|
1 בצל גדול קצוץ
2 שיני שום גדולות קצוצות
חצי ק"ג קישואים חתוכים לקוביות
כף שמן זית
מיץ מלימון אחד
2 כוסות אורז שטופות
3.5 כוסות מים רותחים
מלח (בערך כף, אבל בהדרגה)
פלפל
כפית אבקת מרק בטעם עוף
כפית שטוחה חוויאג' למרק
1. בכף שמן זית מאדים בצל ושום, אח"כ - קישואים. כשהעסק מבעבע מהנוזלים של עצמו מוסיפים מל"פ ומיץ מלימון אחד.
2. מביאים לרתיחה ומכניסים את האורז, אבקת מרק, חוויאג', מערבבים ומוסיפים את המים הרותיחם. כשמבעבע מתקנים תיבול ומניחים על אש קטנה לעשרים דקות בסיר מכוסה עם מגבת למעלה.
3. אחרי עשרים דקות מכבים אש, לא פותחים את הסיר 20 דקות. וכשפותחים מערבבים בעדינות עם מזלג. יוצא צהבהב ויפה.
|