15/11/2010 18:55
EFF Posts: 6392
|
600 גרם עגבניות שרי חמצמצות
3 שיני שום גדולות
כף קטשופ
50 גרם בצל יבש קצוץ
4 ענפיטימין טרי
כפית מלח
כפית סוכר
כף וחצי שמן זית
1/2 כף שמן קנולה
פלפל ירוק חריף לפי מידת החריפות
4 ענפי כוסברה
מיץ מחצי לימון
1/2 כפית קליפת לימון
צ'ילי יבש גרוס
אופן הכנה:
1. חותכים את העגבניות לרבעים ומשהים במסננת 15 דקות הגרת נוזלים.
2. קוצצים בצל ושום
3. חותכים ומועכים פלפל ירוק חריף
4. מעבירים את העגבניות לסיר ומוסיפים את הבצל,שום,פלפל,שמן זית ונקנולה וקליפת לימון
5. לאחר כמה דקות מוסיפים את המלח והסוכר.
6. שן שום נוספת ,טימין וצ'ילי מכניסים לעלי ומתחילים בכתישה. מוסיפים את הכוסברה.
7. מכניסים את התכולה הכתושה לסיר הבישול וממשיכים בישול מכוסה כ-7 דקות.
8. מסירים המכסה ומבשלים עוד 10 דקות ללא כיסוי. משפרים טעם ע"י פלפל, מלח,סוכר לפי הטעם.
|