07/07/2010 22:57
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
כלומדת גם חינוך לצערי הכל בגדר תיאוריות שאף אחד לא מיישם לא הורים ולא מורים או גננות... מי יתן ונעבור ימים של חופש קלים ונזכה שיבוא האדם שיעשה מהפכה בחינוך ובאכילה למען עתידנו ובריאותנו בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/07/2010 18:42
1818 Posts: 72
|
הי בלונדה, כמה שאת צודקת.... אבל מאד קשה לשנות את ההורים, קל לשים להם גבולות בשטח שלך, בגן, בקיטנה, בחוג אבל בבית "זורקים" לילד חטיף כדי שיעסיק אותו קצת, ובבוקר שולחים עם חטיף כי, למה שיקומו חצי שעה קודם ויושיבו את הילד לאכול משהו קל ובריא בבוקר - העיקר שיאכל משהו...
לצערנו, מניסיון, הילדים הופכים להיות סוכני השינוי בבית, אבל ההורים לא תמיד מבינים מה הם רוצים מהם.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
07/07/2010 18:06
בלונדה.... Posts: 3603
|
עוד יום עבר לו בשלום ובהנאה...עכשיו הקיץ כבר כאן ואני עובדת בקייטנות ואתם לא תאמינו זה ממש נראה כאילו הדור הבא פשוט הולך להיות שמנמן ודביבון.. אני מפעילה בקייטנות חוגים של ריקוד ואתם צריכים קודם כל לראות את כל הדובים הקטנים והמתוקים נכנסים לגנים עם שקיות של ממתקים ומחכים רק לרגע שהגננת תתן אישור להתחיל לאכול...שלא נדבר על זה שהחוג 45 דק' ואחרי רבע שעה הדובים המתוקים כבר עייפים ואין להם כח... אז אמנם הם מאוד מתוקים אבל לנו ההורים יש הכח לשנות את ההרגלים האלה ולהכניס את הדברים הבריאים והמזינים הביתה... אז המשך קיץ נפלא וכמובן סופ"ש מקסים לכולם ולכל הנשקלים היום שסוגרים את השבוע בהצלחה...נשיקות
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|