14/11/2010 11:19
EFF Posts: 6392
|
זו שיטת אידוי ביתית, נוחה וקלה, שנעשית בתנור בחום גבוה. הנוזלים מתאדים בחום התנור, והדג והירקות מתבשלים באדים אלה.
חומרים:
4 דגי פורל טריים
1 כוס יין לבן יבש
½ כוס ורמוט לבן יבש
3 בצלצלי אשלוט, קלופים וקצוצים (או החלק הלבן של בצלים ירוקים)
1 גזר קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 גבעול סלרי קצוץ
2 גבעולי טימין
2 כפות שמן זית, או חמאה מומסת
מלח, פלפל שחור טחון טרי
:
שמים את הדגים בכלי חסין חום שיכיל אותם בנוחיות. מערבבים את כל המרכיבים ויוצקים לתבנית. מכסים בנייר אלומיניום, מכניסים לתנור בחום גבוה (220 מעלות צלזיוס) ואופים 12-15 דקות. מוציאים ומגישים מיד
|