14/11/2010 11:16
 EFF Posts: 6400
|
'1 דג סלמון שלם(אפשר קפוא - יש במרכולים)
1 בצל סגול בפרוסות
1 כף שמן זית לטיגון הבצל
כוס עגבניות שרי חצויות
בזיליקום קצוץ
מלח
פלפל
מעט ממתיק
3-4 כפות שמנת לבישול 15%
ת מ י ד קוצר תשואות :
בצל 1 סגול פרוס לחצאי עיגולים- לטגן לגוון זהוב.
להוסיף עגבניות שרי חצויות- בערך 1 כוס.
להמשיך לטגן כ-3-5 דקות (העגבניות יפרישו נוזלים), להוסיף מלח, פלפל והרבה בזיליקום .
לערבב ולהוסיף שמנת לבישול.
אחרי 2 דקות בישול אפשר לתקן טעם אולי להוסיף עוד מלח או אפילו קצת ממתיק אם העגבניות חמוצות.
את הרוטב שופכים על הסלומון המונח בתבנית.
אופים בחום בינוני כ-25 דקות ללא כיסוי.
מעדן
|