13/11/2010 19:16
מיכלל Posts: 1674
|
מכיל כ-450 קק"ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/11/2010 05:25
אקורדיאון Posts: 16381
|
תודה אפי אני היום מכינה,אני בדרך כלל אופה עם ביצה חרדל מלח פלפל ופרורי לחם אבל מבשלת מעט לפני האפיה,עכשיו אנסה את החידוש.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/11/2010 23:05
EFF Posts: 6392
|
רכיבים: כרובית מפורקת לפרחים טרייה או קפואה 2-3 כפות פירורי לחם 1 כף אבקה בטעם עוף 3כפות מיונז קל 1כפית חרדל מלח רבע כוס מים (לפי סמיכות התערובת)
אופן הכנה: מנקים ושוטפים את פירחי הכרובית (אם היא טריה אין צורך לבשלמראש) בקערה גדולה מערבבים את פירורי הלחם עם אבקת המרק מכניסיםאת הכרובית פנימה מקפיצים את הפרחים בתערובת
מסדרים בתבנית פירקס את הפרחים בשיכבה אחת בכלי קטן ניפרד מערבבים חרדל ,מיונז, מים לתערובת לא מימית מידי בעזרת כף , מטפטפים על כל פרח מן התערובת מכניסים לתנור חם בערך כ-30 דקות או עד שמזהיב, ניתן לעשות את ההכנות מראש ולשים במקרר ולאפות לפני הארוחה מתכון מדהים וטעים והכי חשוב קל
תודה לרותי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|