10/11/2010 20:31
EFF Posts: 6392
|
מצרכים
הטריק הוא שהמלח מוציא מהעגבניות מספיק נוזלים שישמשו כרוטב. התיבול בסלט הזה עז וחזק והוא מיועד אך ורק למי שאוהב כוסברה, למרות שמי שממש מסתייג מהעשב הפלאי (לטעמי לטעמי...)הזה יכול להחליף אותו בעלי סלרי
החומרים הדרושים:
4-5 עגבניות גדולות קצוצות גס (או כמות דומה של עגבניות שרי חצויות)
2 כפות מלח גס
מיץ מלימון אחד
1 פלפל חריף ירוק מנוקה מקרומים וזרעים, קצוץ דק
3 שיני שום קלופות וקצוצות דק
חצי כוס כוסברה קצוצה
אופן ההכנה
1. שמים את העגבניות הקצוצות בקערה ומערבבים עם המלח. משהים לעשר דקות.
2. מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים היטב אך בעדינות. מגישים מיד.
|