18/11/2010 18:18
מיכלל Posts: 1674
|
מכיל כ-1400 קק"ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/11/2010 04:50
אקורדיאון Posts: 16381
|
בוקר טוב,על הבוקר מתכון מעורר תאבון. תודה רבה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/11/2010 22:43
oshnow Posts: 7
|
מצרכים:
6-7 פלפלים אדומים/ירוקים
מילוי: 4 כפות שמן 1 בצל 2 עגבניות קלופות וקצוצות דק (חליטת העגבניות במים לדקה מאפשרת קילוף מהיר ואחיד) חופן פטרוזיליה לאוהבים חופן כוסברה לאוהבים 2 קופסאות פטריות קצוצות 500 גר' בשר עוף טחון 1 קופסת רסק עגבניות קטנה 2 ריבועים של תיבולית עשבי תיבול (של קנור) תיבול לפי טעמכם
לרוטב: 3 כוסות מים 1 קופסת רסק עגבניות קטנה 2 כפות מרק עוף 1 כף פפריקה מתוקה מעט פלפל שחור גרוס ומעט שום קטוש
בסיר רחב מטגנים בצל עד לקבלת צבע שקוף. מוסיפים את הפטריות הקצוצות, העגבניות הקצוצות, פטרוזיליה, כוסברה וקופסת רסק עגבניות. לאחר מכן, מכבים את האש ומוסיפים את הבשר הטחון תוך כדי בחישה עד שמתקבלת תערובת אחידה.
חותכים את ה"כיפה" של כל פלפל, מנקים את תוכן הפלפל וממלאים בנדיבות. סוגרים את הפלפל בעזרת ה"כיפה" ומכניסים לסיר. מסדרים את הפלפלים בצפיפות.
בקערה נפרדת מכינים את הרוטב: מערבבים ביחד את כל מרכיבי הרוטב ויוצקים מעל הפלפלים. מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה. לאחר הרתיחה מנמיכים את האש ומבשלים את הפלפלים על אש נמוכה שעה-שעה וחצי. בתיאבון!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/11/2010 09:51
אקורדיאון Posts: 16381
|
ברור רק האורז מהווה פחמימה,אז ממתינים למתכון.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/11/2010 08:09
oshnow Posts: 7
|
האם פלפלים ממולאים ללא אורז יכולים להיות ארוחת ערב? אם כן, יש לי אחלה מתכון
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|