07/07/2010 10:54
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
עדי חמודה רשמו לך הכל פשוט יישר כוח על הגמילה ולגבי הדיאטה לחזור אט אט בשלבים את יכולה ומצאי עיסוק במקום אחר אנו כאן תמיד בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/07/2010 22:33
1818 Posts: 72
|
שולחת לך חיזוקים... תסתכלי על חצי הכוס המלאה את בשלבי גמילה מעישון.... ואת מצליחה!!! אז לאט לאט לא הכל בבת אחת ותשתי את חצי הכוס המלאה ותמלאי אותה שוב, שתהייה מלאה !!! כי את בדרך הנכונה לחיים בריאים ללא עישון ולהורדה במישקל.
חיזוקים...חיזוקים...חיזוקים... וכנסי יותר לכאן
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/07/2010 22:24
יקירתי, אל תתייאשי! גם אני בתקופה לא קלה בחיים ובתקופה קשה בדיאטה. הכול יסתדר.
גם אני נגמלתי מקפה ומשוקולד, ודווקא אז התחלתי להשמין מדברים אחרים. אני מנסה להתאזן השבוע, ובע"ה יהיה בסדר!
חזקי ואמצי!
נשיקות וחיבוקים - לך באהבה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/07/2010 22:10
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
בקרוב תגיע הרצאה שלמה בנושא אז בנתיים תזכרי את כל הטיפים ותיישמי אותם. העיקר בלי לחץ גם הימים האלה עוברים מבטיחה...... לילה טוב אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/07/2010 17:39
קרולין Posts: 6651
|
עדי יקרה, מקווה שעברת את הגל....אכן ישנם ימים שרוצים רק לאכול. בתהליך הזה שנקרא: דיאטה יש המון עליות וירידות
אבל עם הזמן והתריגול לומדים איך לאזן ולהכנס לפרופורציות.
בטוחה שיש הרבה דברים אחרים חוץ מאוכל שיעסיקו אותך ויגרמו לך הנאה: ספר טוב, מחשב, לצעוד ועוד....
שיהיה לך ים הצלחה בתהליך
וכולנו כאן תמיד בשבילך.
קרולין
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/07/2010 17:26
dany Posts: 19819
|
עדי מתוקה אם את בבית אז שבי ליד המחשב וכתבי.... מונע אכילה בטוח!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/07/2010 16:36
עדי Posts: 12
|
אני חייבת להתרחק מהמטבח. הצלחתי לעמוד בהבטחה שלי לעצמי ולהפסיק לעשן ביום שבת, כלומר אני רשמית לא מעשנת!!! אבל, את כל הצרות שלי אני מוצאת במטבח. אתמול זה כבר מוגזם והחלטתי לשחרר ולא להלקות את עצמי על כך.. פשוט לאכול ודי. אז קמתי על הבוקר ולצורך הבדיקה וקבלת פרופו' עליתי 2 קילו. כמובן שזה אחרי מספר ימי נישנושים ומשמש כתמרור אזהרה.
בהמלצת חברים אני כל היום על מקל קינמון בידיים כדי לא לאכול ללא הפסקה. עוד מעט גם אצא מהבית כדי לפגוש חברים ולהתקרב קצת למקררים ומטבחים של אחרים. כנראה שתקופה שכזאת שדורשת ישיבה מרובה וריכוז, ללמוד ולהתקדם.. אני קולטת את הבורות שבדרך ועד כה קפצתי לפחות למספר מתוכם. ראיתי את הבור ונפלתי ב מ ו ד ע פנימה. פשוט נורא.
אז אני מנסה ליישם את הנלמד: בלי אוייבים בבית, בלי פחמימות מחמש, לצאת להליכה, לשתות הרבה מים, מסטיקים (כבר פרקתי את הלסת מרוב לעיסות...צריך משהו חדש), לנשום עמוק.
לפי מה שקראתי. אני יודעת שאני לא לבד במערכה... אבל אם יש משהו בקטנה לעודד...אשמח.. אז שיהיה ערב מעולה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|