11/11/2010 13:02
אקורדיאון Posts: 16381
|
מרסי באינטרנט כתב:
ובכן, זה הפך לפשטידה אשר יצאה מאוד מאוד טעימה, כל המשפחה לקקה את האצבעות - תודה! חחחח נהדר מה חשוב איך העיקר שהיה טעים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
11/11/2010 12:59
מרסי באינטרנט Posts: 63
|
ובכן, זה הפך לפשטידה אשר יצאה מאוד מאוד טעימה, כל המשפחה לקקה את האצבעות - תודה!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
10/11/2010 10:08
מרסי באינטרנט Posts: 63
|
תודה בנות, אנסה ואדווח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/11/2010 17:10
אקורדיאון Posts: 16381
|
שאפתנית כתב:
ואם לא יצליח לך ליצור קציצות אז תמיד אפשר בתבנית לאפות כפשטידה ואם זה מתפרק אז לא נורא. נכון גם אפשרות באינגליש קייק
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/11/2010 14:28
שאפתנית Posts: 8392
|
ואם לא יצליח לך ליצור קציצות אז תמיד אפשר בתבנית לאפות כפשטידה ואם זה מתפרק אז לא נורא.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/11/2010 14:03
אקורדיאון Posts: 16381
|
מרסי באינטרנט כתב:
הי במה אפשר להחליף את הפרורי לחם (שיהיה אפשר לאכול בערב?) תודה רבה, מרסי מרסי נדמה לי שניסיתי פעם רק עם ביצים ללא הפרורים הן לא יוצאות הכי יפות אבל נדמה לי שניתן.מה יכול להיות נסי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
09/11/2010 12:48
מרסי באינטרנט Posts: 63
|
הי במה אפשר להחליף את הפרורי לחם (שיהיה אפשר לאכול בערב?) תודה רבה, מרסי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/11/2010 19:48
מיכלל Posts: 1674
|
מכיל כ-1200 קקל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/11/2010 19:16
EFF Posts: 6392
|
3 קופסאות טונה בשמן, מסוננות (אני שוטפת מעט).
2 גזרים בינוניים
1 בצל קטן-בינוני
1 קישוא בינוני
3 ביצים
3 כפות פירורי לחם
מלח, פלפל
2 כפות שמן זית
מגררים בפומפיה את הבצל, הגזר והקישוא לקערה. מוסיפים את תוכן קופסאות הטונה, מערבבים אל תוך העיסה 3 ביצים, מוסיפים פירורי לחם ), מתבלים במלח ובפלפל.
אל מחבת טפלון יוצקים מעט שמן (אני השתמשתי בשמן זית) ומחממים. יוצרים מן העיסה כדורים פחוסים ומניחים במחבת. מטגנים עד להשחמה משני הצדדים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|