06/07/2010 09:55
NוריT Posts: 21
|
פרוסות עבות של חצילים. רצוי מהלבנים או המפוספסים החדשים(הם שומרים טוב יותר על המראה ועל הנפח). ביצה גדולה טרופה עם 3 כפות מים. תבלינים לפי הטעם. אני משתמשת בגרידת לימון ריחן טימין ושום לפעמים בבהרט לפעמים בפפריקה רגילה או מעושנת תערובת של 5 התבלינים(סיני) תערובות מוכנות טוסקניות ודומיהן... מלח ופלפל בקיצור, הכל הולך כיד הדמיון הטובה... תנור טורבו בחום בינוני גבוה נייר פרגמנט על התבניות השטוחות להניח את החציל להבריש בתערובת שלהביצה מים תבלינים לאפות עד ההשחמה. להפוך, להבריש בצד השני לאפות. כשחם הציפוי פריך מעט כי הביצה מתקשה מהר מהחום הגבוה. כשקר מעולה כי הטעמים והתבלינים נספגים. אני מכינה כמות, במקרה הטוב נשאר זכר בדרך כלל מתחסל במהירות.
|