04/11/2010 19:47
מיכלל Posts: 1674
|
מכיל כ-1300 קק"ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/11/2010 23:02
EFF Posts: 6392
|
אקורדיון יקירה...זה באמת נפלא - ויש כאן המון מתכונים טובים..הבעייה אצלי ובטח גם אצל אחרים שאני מנסה לעשות לעצמי חיים קלים ולא מבשלת כ"כ הרבה כמו שרצוי היה...ווידוי : אני מקבלת ממך המון חשק לבשל מאחר ואת מגיבה על המתכונים.המון המון תודות. אני ממש מעריכה...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
03/11/2010 07:22
אקורדיאון Posts: 16381
|
EFF כתב:
'מתכון: פריטטה
רכיבים:
5 ביצים
2 בצלים גדולים קצוצים
1 פלפל אדום קצוץ
5 נקניקיות אצבע איכותיות חתוכות לטבעות
מלח ופלפל
1/4 כוס אורגנו או מיורן קצוצים
2 כפות שמן זית לטיגון
אופן הכנה:
מחממים את השמן במחבת גדולה, ומטגנים את הבצל עד שמזהיב. מוסיפים את הפלפל ומטגנים 3 דק'. מוסיפים את הנקניקיות ומטגנים כ-5 דק' תוך ערבוב.
טורפים היטב את הביצים, מוסיפים מלח, פלפל, ואורגנו או מיורן, טורפים היטב ויוצקים למחבת. מנמיכים את האש ומבשלים בכיסוי על אש קטנה מאד 10-15 דק', עד שהביצים מתיצבות.
הופכים את הפריטטה על צלחת, ומחליקים חזרה למחבת לבישול הצד השני. ממשיכים לבשל על אש קטנה מאד 10 דק' נוספות.
מגישים מיד. אפי נשמע מעולה!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/11/2010 23:59
EFF Posts: 6392
|
'מתכון: פריטטה
רכיבים:
5 ביצים
2 בצלים גדולים קצוצים
1 פלפל אדום קצוץ
5 נקניקיות אצבע איכותיות חתוכות לטבעות
מלח ופלפל
1/4 כוס אורגנו או מיורן קצוצים
2 כפות שמן זית לטיגון
אופן הכנה:
מחממים את השמן במחבת גדולה, ומטגנים את הבצל עד שמזהיב. מוסיפים את הפלפל ומטגנים 3 דק'. מוסיפים את הנקניקיות ומטגנים כ-5 דק' תוך ערבוב.
טורפים היטב את הביצים, מוסיפים מלח, פלפל, ואורגנו או מיורן, טורפים היטב ויוצקים למחבת. מנמיכים את האש ומבשלים בכיסוי על אש קטנה מאד 10-15 דק', עד שהביצים מתיצבות.
הופכים את הפריטטה על צלחת, ומחליקים חזרה למחבת לבישול הצד השני. ממשיכים לבשל על אש קטנה מאד 10 דק' נוספות.
מגישים מיד.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|