03/11/2010 09:21
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
זה נשמע מעולה תודה ועדיף נראה לי על המוכנות פחות נתרן
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/11/2010 18:04
מרסי באינטרנט Posts: 63
|
מעולה, המון תודה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/11/2010 07:46
מיכלל Posts: 1674
|
מכיל כ-1200 קק"ל 80 לקציצה. אפשר לאכל 3 כמנה עקרית בצהריים או 5 כארוחה שלמה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/11/2010 11:01
מרסי באינטרנט Posts: 63
|
אשמח לדעת מה הערך הקלורי של הקציצות ומה נחשב למנה - המון תודה ובתאבון, מרסי קציצות עדשים כתומות חומרים (15 קציצות): 1 כוס עדשים אדומות שטופות ומסוננות היטב 2 גזרים קלופים ומגוררים גס בצל מגורר פטרוזיליה 2 ביצים 1/4 כוס שיבולת שועל+1/4 כוס קמח מלא מלח ופלפל שחור הכנה: 1. מבשלים את העדשים במים רותחים כ-10 דקות, עד ריכוך. מעבירים למסננת ומצננים. אחרי צינון סוחטים היטב (חשוב!) את העדשים בידיים ומעבירים לקערת הערבוב. 2.מוסיפים לקערה את הגזר, הבצל, הפטרוזיליה והשיבולת שועל. בשלב הזה, לפני הוספת הביצים, אני טועמת את התערובת ומתבלת לפי הטעם. מוסיפים את הביצים והקמח ומערבבים. 3. מעבירים את התערובת למקרר לחצי שעה להתייצבות. 4. מחממים תנור ל-180 מעלות. מניחים נייר אפייה על תבנית ומשמנים את הנייר עם שמן זית בעזרת הידיים (השיטה הכי יעילה שמונעת הדבקות). יוצרים קציצות ומניחים אותן בתבנית, מכניסים לתנור ואופים 10 דקות. מוציאים את התבנית מהתנור, הופכים את הקציצות ומכניסים חזרה ל-5 דקות. אם הקציצות רכות מידי אופים עד 5 דקות נוספות. מגישים את הקציצות חמות עם טחינה. טעים!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|