07/07/2010 10:55
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
קיאני חמודה מקווה שקראת את התגובות ותשובי אלינו
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/07/2010 22:54
1818 Posts: 72
|
קיאני,
כתבת: "אז נראה לי שאשאר צופה סמויה , קשה לי להתחבר " אצל מירי בלקין מתייאשים? עומדים מן הצד? סמויים? מסתכלים?
כתבת: "מאוד אהבתי את הפורום הקודם , והיה קל להגיב ולראות את התגובות ...."
קיאני, אנחנו בתהליך, משדרגים את עצמנו, משדרגים את הסביבה שלנו
אכלנו הרבה מתוק, הרבה שוקולד, והיום פחות
צריך להתחיל ולזרום
ואל תשכחי שהפורום הוא קודם כל בשבילנו, אז תתחילי ב"רק לכתוב" קצת לקרוא מה שאת מצליחה וזה יזרום...
|
+2
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/07/2010 22:43
רייצ'ל Posts: 1323
|
קיאני יקרה, אני מסכימה איתך בהחלט זה לא נוח כשהנושא החדש נמצא למטה ואז צריך לגלגל שוב כלפי מעלה. הרבה יותר נוח לקרוא את הנושא בראש הדף ולהמשיך לקרוא את השירשור כלפי מטה. לו רק היה ניתן לתקן זאת.... נקווה שהנהלת האתר תישקול תיקון קטן זה רייצ'ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/07/2010 17:50
קרולין Posts: 6651
|
קיאני יקרה, אל תוותרי ...תמשיכי לנסות לכתוב ותראי במהרה כמה הפורום כייפי ונוח לתיפעול.
הפורמט החדש ממש בליגה אחרת.
תמיד כאן בשבילך....תמשיכי לנסות...אני בטוחה שזה יסתדר לך.
קרולין.
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/07/2010 09:31
חבל, אל תתייאשי! אני באמת חושבת שבפורום הקודם היה משהו מאוד נגיש וידידותי, אבל הפורום הזה משוכלל בהרבה. אגב, הממשק של הפורום שגילי בנה דומה לממשקים רבים של פורומים אחרים. כך נראים היום פורומים מתקדמים!! בסך הכול אפשר לעשות בפורום הזה כל מה שעשית בפורום הקודם, והתבנות בסופו של דבר עוזר להגיע אל כל התכתובות בצורה מסודרת. אני בהחלט כותבת כשאני מרגישה צורך, ומקבלת תמיכה ועידוד בחזרה גם בפורום הזה, ולהיפך, פתאום גם יש אפשרות לתמונות, כך שמאחורי הכינויים יש שמות, ואנשים ונפשות פועלות, וזה יתרון עצום!! לדעתי, תני עוד הזדמנות לפורום ולעצמך! לא תצטערי!!!
שיהיה יום נפלא, חיה
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/07/2010 09:24
שאפתנית Posts: 8392
|
כולנו ביחד מנסים להתמודד עם הפורום החדש. גם אני לא תמיד מצליחה ולפעמים מיאושי אני פשוט יוצאת מהפורום. צריך לגייס סבלנות ולנסות עד שנתרגל לפורמט החדש. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/07/2010 07:28
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
קיאני ודפי חמודות רק עשייה מתמדת ניסיון ללא הרף ללא כל ייאוש יביאו לתוצאות זה לא כזה מסובך רק דורש סובלנות וכול עוד אתן יכולות לקרוא ולהגיב זה נהדר הרי שזה מה שחשוב כל שאר העזרים בהמשך כנסו שתפו ואט אט תתרגלו בהצלחה
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/07/2010 00:54
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
קיאני יקרה מי שלא הולך קדימה, הולך אחורה. הפורום החדש הוא משוכלל עדכני וברמה אחרת. גם לי עוד קשה איתו אבל אנחנו נתרגל. וכמו בדיאטה שלא נשברים שקצת קשה גם כאן אני מקוה שתיכנסי תגיבי ותתאקלמי. בהצלחה אנחנו איתך מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/07/2010 00:11
עושה מה שבא לי Posts: 43
|
קיאני, מאוד חבל לשמוע את הדברים האלו, הרי תמיד צריך להתחדש שיהיה יותר מעניין, שימי לב כי התגובה האחרונה שנכתבה בנושא תמיד תופיעה למעלה ואילו ההודעה הראשונה שנכתבה בנושא כלומר מי שפתח את השירשור יופיע אחרון, אם ראית בראש העמוד למעלה בלי שתצטרכי לדפדף לסוף העמוד ולקרוא הכל יש לך הוספת תגובה, לפעמים ניתן להבין במה מדובר גם מבלי לאבד את עצמך בין התגובות. הישארי כאן.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/07/2010 23:47
dany Posts: 19819
|
קיאני יקרה כמו כל דבר בחיים שהוא חדש הוא קצת מפחיד ואין חשק להתמודד איתו אלא להישאר צמוד לישן והמוכר והידוע... אך רק כך לומדים דברים חדשים .. בבקשה תתגברי ותישארי איתנו לא תהפכי לסמויה ... ולאט לאט תתרגלי ותפנימי בסוף בכלל תשכחי איך היה הסגנון הישן.
דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/07/2010 20:58
דפי Posts: 1126
|
קיאני יקרה גם אני מרגישה כך. אבל קוראת את מה שכותבים ומנסה להגיב.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/07/2010 20:53
קיאני Posts: 5
|
אני נכנסת כל יום , וזה מתסכל אותי ש : כאשר אני פותחת הודעה ורוצה לקרוא אותה אז בתחילת הדף מופיעים התגובות ובתחתית הדף נמצאת השאלה או מה שכתבו כלומר במקום שזה יהיה מלמעלה - למטה , זה הפוך וזה די מתסכל אותי . מאוד אהבתי את הפורום הקודם , והיה קל להגיב ולראות את התגובות .... מבלי ללכת לאיבוד ... אז נראה לי שאשאר צופה סמויה , קשה לי להתחבר
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|