01/11/2010 00:49
EFF Posts: 6392
|
1 בצל חתוך לקוביות
1 קופס' שימורי שמפיניון מסוננת
1 עגבניה חתוכה לקוביות
כף שמן זית
ספל חלב דל שומן
תיבולית בזיליקום
תיבולית שום פטרוזיליה
מל"פ
כף פרמזן מגורר (אופציונלי)
בכף שמן מאדים את הבצל, לאחר מכן מוסיפים את הפטריות ולאחר מכן את העגבניה.
לאחר שרותח - מוסיפים מל"פ, חלב ותיבוליות.
מביאים לרתיחה ונותנים לרוטב להצטמצם מעט.
אפשר לקראת הסוף לעבות עם כף פרמזן מגוררת.
אוכלים על פסטה כמובן. וכמו תמיד - הרוטב מחכה לפסטה ולא להיפך.
|