05/07/2010 18:11
EFF Posts: 6392
|
רכיבים: 1/2 ק"ג עלי תרד טריים 1-2 פלפלים צהובים 1 פלפל אדום 2 כפות צנוברים קלויים לרוטב: 2 כפות שמן 3 כפות מיץ לימון 1 כף חומץ 1 כפית ממתיק שווה לכפית סוכר 1 שן שום כתושה מלח ופלפל אופן הכנה: שוטפים את עלי התרד, מסננים, מכניסים למקרר בשקית לשעתיים להענקת פריכות לעלים. חותכים את העלים לרצועות דקות וכן אתה פלפלים. מערבבים ומוסיפים הצנוברים. מנערים את חמרי הרוטב בצנצנת סגורה כשעתיים לפני ההגשה.
|