06/07/2010 07:35
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
רשמו הכל אז בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/07/2010 17:58
דפי Posts: 1126
|
כשהרצון לפחמימות תוקף צריך לזרום איתו אבל להשתמש בתחבולות. אפשר להחזיק את אותה פחמימה ולהגיד : בסדר אני אוכל אותה אבל לא כרגע רק בעוד חצי שעה. להניח אותה במקום מוסתר מהעיין , לשתות משהו קר ולעבור לפעילות שאינה קשורה באוכל. ככל שדוחים יותר את הזמן הדחף לאכול אותה מתפוגג ואז כבר מגיע זמן הארוחה הבאה. כדאי מאוד להקפיד באכילה תואמת תפריט , להקפיד לשתות הרבה וכדאי לנהל רישום . בהצלחה.דפי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/07/2010 17:51
קרולין Posts: 6651
|
פחמימות זאת החולשה של כולנו....ומי שרוצה להצליח בתהליך חייב להגביל את עצמו ולאכול פחמימות מלאות ומשביעות. זאת עובדה. יחד עם זאת אני מבינה מאד לליבך כי באמת קשה להפרד מהן, אבל בזכות המסגרת והתירגול חלים שינויים בהתנהגות עם האוכל
וכל שינוי אפילו הקטן ביותר מתקבל בברכה. שיהיה לך ים של הצלחה בתהליך....תעשי מה שמירי המורה אומרת ותראי ת ו צ א ו ת ובגדול.
פורום המתכונים שלנו מדהיםםםםםםם בטוחה שתמצאי ים של אופציות טעימות ומגוונות.
חשוב לאכול, טעים, מגוון ומשביע כדי להצליח בתהליך. ב ה צ ל ח ה.
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/07/2010 17:28
EFF Posts: 6396
|
אין "תרופת פלא" לחשק לפחמימות - אבל אני למשל משתדלת להגביל את עצמי ע"י דמיון מודרך..משתדלת לחשוב על בגד - חולצה, מכנסיים אפילו נעליים שחשקתי בהם והבטחתי לרכוש כאשר ארד במשקל. גם תמונה שלי על המקרר עושה טוב לתהליך....ואם יש תמונה של "לפני" ו- "אחרי" מה טוב...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/07/2010 17:22
dany Posts: 19819
|
נורי יקרה את אומרת שהשבוע קשה לך מחפשת פחמימות... את יודעת את טיבן של הפחמימות הן מזמינות אחת את השניה לחגוג חגיגה... אז בעצם בכדי להפסיק לרצות אותן צריך לא לאכול אותן.. אלא מאי... הגוף והמוח זקוקים לפחמימות אי אפשר בלעדיהן... אז חשוב לאכול פחמימה מלאה מורכבת ולא ריקה...פשוטה.... מה כן??? ירקות... חיים אפשר גם קצת מבושלים ללא שמן... חלבונים... טונה.. ביצה קשה... חזה עוף... גבינה עד 5% יכולה לעשות כריך נהדר מפלפל אדום עם גבינה מלוחה....כוס תה צמחים גדול... או אם את שותה קפה אז קפה... כוס שתיה קרה.... להרבות בשתיה בימים אלו... אם אפשר לצאת ולעשותאיזו פעילות גופנית... אני יודעת חם ולח ומהביל... אולי בריכה...
שקשה לכתוב בפורום... לשוחח עם חברה... לקרוא ספר... לראות סרט לא להיות לבד עם המחשבות והצורך... לשתף... והנה כבר יורד העול מהכתפיים ועבר לו החשק... מקווה שמשהו קצת עזרתי...שהרי כולנו עוברים את אותו התהליך ויש ימים שבא לאכול איזה פיל קטן.... ובכלל לא יודעים מהיכן זה בא זה הצורך... המון הצלחה דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/07/2010 16:00
NוריT Posts: 21
|
כל עזרה ורעיון יתקבלו בברכה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|