29/10/2010 01:12
EFF Posts: 6392
|
מתכון ל - 4-6 מנות
מרכיבים:
500 גרם כבד עוף
2 כפות שמן
2 בצלים, פרוסים
1 סלסלת שמפיניון טריות וקטנות
1/2 כוס יין לבן יבש
מלח ופלפל שחור, טחון טרי
1 כפית טרגון יבש, או חופן עלים קצוצים
אופן ההכנה:
במחבת מטגנים בשמן את הכבדים מכל צד בהתאם למידת העשייה האהובה עליכם.
, מעבירים לכלי אחר.
באותה מחבת מטגנים את הבצלים עד הזהבה מוסיפים פטריות, יין ,מלח , פלפל וטרגון.
מחזירים את הכבדים ומבשלים יחד עוד 5-4 דקות .
|