28/10/2010 07:59
מיכלל Posts: 1674
|
מכיל כ-1000 קק"ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/10/2010 14:11
אקורדיאון Posts: 16381
|
טגני בצל גדול בכף שמן הוסיפי 250 גר אפונה יבשה שטופה 2גזרים,ניתן להוסיף תפוא אחד
פלפל אבקת מרק לפי הטעם [אני לא מוסיפה מלח מספיק אבקת מרק עוף]
4 כוסות מים רותים לבשל עד שהאפונה מתפרקת[לערבב מידי פעם]
לטחון היטב ולהוסיף חצי קופסא שימורי אפונה בינונית למרק ולהותיר את האפונה שלמה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/10/2010 14:11
אקורדיאון Posts: 16381
|
טגני בצל גדול בכף שמן הוסיפי 250 גר אפונה יבשה שטופה 2גזרים,ניתן להוסיף תפוא אחד
פלפל אבקת מרק לפי הטעם [אני לא מוסיפה מלח מספיק אבקת מרק עוף]
4 כוסות מים רותים לבשל עד שהאפונה מתפרקת[לערבב מידי פעם]
לטחון היטב ולהוסיף חצי קופסא שימורי אפונה בינונית למרק ולהותיר את האפונה שלמה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/10/2010 09:04
nikname Posts: 230
|
תודה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|