|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
26/10/2010 18:40
מיכלל Posts: 1674
|
מכיל כ-450 קק"ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/10/2010 06:10
מיכל שרון Posts: 1318
|
1 בצל קצוץ כף שמן זית 2-3 קישואים חתוכים לקוביות 1 חציל חתוך לקוביות 3 שיני שום קצוצות 3-4 כפות בורגול דק אופן ההכנה: מאדים את הבצל בשמן. מוסיפים את הקישואים ומאדים כדקה. מוספים את החצילים, והשום וממשיכים לאדות מעט. מוסיפים כחצי כוס מים ואת הבורגול, מבשלים על אש נמוכה בערך 15 דקות עד שהקישואים רכים .
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|