26/10/2010 06:09
מיכל שרון Posts: 1318
|
1 בצל קצוץ 4 שיני שום קצוצות 1 כף שמן זית 4 קישואים בקוביות קטנות (לרחוץ ואין צורך לקלף) 2 תפוחי אדמה בינוניים קלופים בקוביות ממש קטנות 2 כפות רסק עגבניות 1 כפית אבקת מרק בטעם עוף 1/2 כוס מים בערך מעט ממתיק מלח פלפל אופן ההכנה: מאדים בצל ושום, מוסיפים קישואים ןתפוחי אדמה. מערבבים. מוסיפים את שאר החמרים ומבשלים על אש ממש קטנה. מידי פעם לתת ערבוב בעדינות כדי שלא יחרך. כדאי לשמור. התבשיל מוכן כאשר תפוחי האדמה רכים. ממש טעים עם יוגורט ,למשל, או כמובן עוף או דג. הקישואים מתרככים לפניהם.
|