26/10/2010 06:08
מיכל שרון Posts: 1318
|
דלורית בינונית כף שמן שום כתוש חצי ריקוטה מעדן ביו 3% ביצה תבלינים לפי הטעם כפית שטוחה אבקת מרק פטריות כפית שטוחה אבקת מרק בצל פרוסה צהובה לייט 1/3 כוס מים חמימים אופן ההכנה : קולפים את הדולרית וחותכים לקוביות בכוס מכניסים את : השום הכתוש, כף שמן, תבלינים ואבקת מרק 1/3 כוס מים מערבבים היטב מעסים את קוביות הדלורית ומכניסים לתנור עד שמתרכך מבפנים ומבחוץ נוקשה מעט ואז בקערה לערבב ביצה ריקוטה ומעדן לשפוך על הדלורית תערובת ומעל לפזר צהובה לייט ולתנור עד שישחים בתאבון
|