25/10/2010 20:27
EFF Posts: 6392
|
'פילה סלמון בניחוח תפוזים
1 פילה סלמון גדול, טרי ונקי מעצמות (אפשר נתח קפוא – רצוי נתח טרי)
קליפה מגוררת מחצי תפוז
פלפל שחור גרוס טרי
מיץ מהתפוז הנ"ל
מלח ופלפל
פפריקה מתוקה
שתי שיני שום פרוסות דק
טפטוף שמן זית(אפשר להשתמש בספריי)
מבעוד יום: הכנת המרינדה:
מניחים הפילה בכלי המכיל את כולו שטוח
זורים מלמעלה את קליפת התפוז, פלפל שחור גרוס טרי ומיץ מהתפוז
מכסים בניילון נצמד
שומרים במקרר
למחרת:
מחממים תנור ל 180 מעלות
מסירים הניילון וזורים מעט פפריקה, מלח
מניחים שיני השום הפרוסות
מטפטפים שמן זית בכמות לא גדולה
לאפות כ-20 דקות (ולא יותר-שלא ליבש את הדג)
|