25/10/2010 11:02
EFF Posts: 6392
|
'5 סלקים טריים בינונים.
2 גזרים
1 כף שמן זית1 תפוח עץ ירוק חמוץ וגדול
4 מקלות סלרי
3 שיני שום
1 בצל בינוני
קופסא קטנה של רסק עגבניות
מיץ לימון לפי הטעם
פלפל שחור גרוס טרי
מלח
מעט סוכר או ממתיק
אופן הכנה:
לחתוך ירקות לקוביות, כולל תפוח עץ, שום לכתוש.
בסיר שמן זית לחמם מעט, להזהיב בצל,להוסיף ירקות,להמשיך בטיגון ערבוב כל הזמן, להוסיף סוכר, להוסיף שום,להמשיך טיגון.
לדלל רסק עגבניות במעט מים . לצקת על ירקות. להביא לרתיחה . לכסות לבשל עד שירקות רכים.
לתבל בסוף הבישול במיץ לימון לפי הטעם.
|