הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » לעיתים לא כל מה שמתאים לאחת/אחד מתאים גם לאחר !

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
06/07/2010 07:07

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
חיוך מהלב - חנה סנדר שמחים שאת איתנו
וכמו שאנו מגוונים באוכל כך כל גוף זה משהו אחר
ולכן יש להכירו ולזהות את חולשותיו ולעשות את הטוב עבורו
בהצלחהThumbs Up
+1 קישור קבוע (Permalink)
05/07/2010 13:38

dany
dany
חנה יקרה smile
קודם כל מברכת אותך על הצטרפותך לכתיבה בפורום....ברוכה הבאהToast
לענין שאת מעלה , ברור שאנחנו לא שטנצים ולא בנויים כולנו מקשה אחת... וזה היופי שבנו... כל אחד תורם ומביא את הנופך האישי שלו...Boogy Dance
המסגרת הכללית היא המסגרת של כולנו וכל אחד ואחת מאיתנו מוצא לו את דרכו בתוך אותה מסגרת....Froot
מקווה שגם את מוצאת את דרכך ומוצאת לך את הדברים שמתאימים לך ואת נהנית איתם בדרך המשותפת שלנו..Applause.
שיהיה לך יום נפלאAngel Wings
דני

חיוך מהלב כתב:
רציתי להעלות כאן נושא חשוב לדעתי. יש לנו את המסגרת של הדיאטה החשובה, אולם ישנם דברים מסויימים שמתאימים לגוף אחד ואינם במיוחד "נכונים" לגוף אחר. לכן, כל אחד/אחת צריך לקחת מהמסגרת את מה שנכון לגוף שלו, ובדרך כלל זה ע"י ניסוי וטעייה.
גם אני מוצאת שזה נכון לגבי, להיות במסגרת, אך כל יום לגופו אני בודקת שוב ושוב כל מיני דברים קטנים שעושים את כל ההבדל.
חומר למחשבה !
0 קישור קבוע (Permalink)
05/07/2010 08:52

רבקה
רבקה
חנה סנדר ברוכה הבאה Wave
נכון זאת כבר מזמן לימדה אותנו מורתנו המקסימה שכל אחד ואחת יאזין ויקשיב לגוף שלו מה מתאים לו ומה לא.
ברור שאם מאכל מסויים לא מתאים למישהו הוא לא ישתמש בו גם אם זה מועיל מאוד בדיאטה.
שיהיה לך ולכולם בוקר טוב והמון מצב רוחsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
05/07/2010 08:15

חיוך מהלב
חיוך מהלב
רציתי להעלות כאן נושא חשוב לדעתי. יש לנו את המסגרת של הדיאטה החשובה, אולם ישנם דברים מסויימים שמתאימים לגוף אחד ואינם במיוחד "נכונים" לגוף אחר. לכן, כל אחד/אחת צריך לקחת מהמסגרת את מה שנכון לגוף שלו, ובדרך כלל זה ע"י ניסוי וטעייה.
גם אני מוצאת שזה נכון לגבי, להיות במסגרת, אך כל יום לגופו אני בודקת שוב ושוב כל מיני דברים קטנים שעושים את כל ההבדל.
חומר למחשבה !

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » לעיתים לא כל מה שמתאים לאחת/אחד מתאים גם לאחר !

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!