06/07/2010 07:07
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
חיוך מהלב - חנה סנדר שמחים שאת איתנו וכמו שאנו מגוונים באוכל כך כל גוף זה משהו אחר ולכן יש להכירו ולזהות את חולשותיו ולעשות את הטוב עבורו בהצלחה
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/07/2010 13:38
dany Posts: 19819
|
חנה יקרה קודם כל מברכת אותך על הצטרפותך לכתיבה בפורום....ברוכה הבאה לענין שאת מעלה , ברור שאנחנו לא שטנצים ולא בנויים כולנו מקשה אחת... וזה היופי שבנו... כל אחד תורם ומביא את הנופך האישי שלו... המסגרת הכללית היא המסגרת של כולנו וכל אחד ואחת מאיתנו מוצא לו את דרכו בתוך אותה מסגרת.... מקווה שגם את מוצאת את דרכך ומוצאת לך את הדברים שמתאימים לך ואת נהנית איתם בדרך המשותפת שלנו... שיהיה לך יום נפלא דני חיוך מהלב כתב:
רציתי להעלות כאן נושא חשוב לדעתי. יש לנו את המסגרת של הדיאטה החשובה, אולם ישנם דברים מסויימים שמתאימים לגוף אחד ואינם במיוחד "נכונים" לגוף אחר. לכן, כל אחד/אחת צריך לקחת מהמסגרת את מה שנכון לגוף שלו, ובדרך כלל זה ע"י ניסוי וטעייה. גם אני מוצאת שזה נכון לגבי, להיות במסגרת, אך כל יום לגופו אני בודקת שוב ושוב כל מיני דברים קטנים שעושים את כל ההבדל. חומר למחשבה !
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/07/2010 08:52
רבקה Posts: 8411
|
חנה סנדר ברוכה הבאה נכון זאת כבר מזמן לימדה אותנו מורתנו המקסימה שכל אחד ואחת יאזין ויקשיב לגוף שלו מה מתאים לו ומה לא. ברור שאם מאכל מסויים לא מתאים למישהו הוא לא ישתמש בו גם אם זה מועיל מאוד בדיאטה. שיהיה לך ולכולם בוקר טוב והמון מצב רוח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/07/2010 08:15
חיוך מהלב Posts: 1125
|
רציתי להעלות כאן נושא חשוב לדעתי. יש לנו את המסגרת של הדיאטה החשובה, אולם ישנם דברים מסויימים שמתאימים לגוף אחד ואינם במיוחד "נכונים" לגוף אחר. לכן, כל אחד/אחת צריך לקחת מהמסגרת את מה שנכון לגוף שלו, ובדרך כלל זה ע"י ניסוי וטעייה. גם אני מוצאת שזה נכון לגבי, להיות במסגרת, אך כל יום לגופו אני בודקת שוב ושוב כל מיני דברים קטנים שעושים את כל ההבדל. חומר למחשבה !
-- hs
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|