22/10/2010 06:40
אקורדיאון Posts: 16381
|
מטגנים בצל בכף שמן,מוסיפים קוביית בצל מטוגן של דורות מוסיפים כוס אורז וממשיכים לטגן.
לוקחים חצי ק"ג של כבדי עוף,אני מרתיחה אותם כרבע שעה במים
שוטפים מייבשים,מנקים וחותכים לחתיכות גסות,מוסיפים לבצל והאורג וממשיכים לטגן עוד כמה דקות
תוך כדי עירבוב,מתבלים מלח,פלפל מעט אבקת מרק עוף,חופן פטרוזיליה קצוצה מערבבים היטב
ומוסיפים כ
-2 כוסות מים רותחים ,מבשלים על אש קטנה עד שהאורז מוכן.
|