06/07/2010 01:01
מיכל שרון Posts: 1318
|
הי אפי, יש משהו להוסיף למרינדה במקום החרדל? אנחנו לא אוהבים וזה נשמע נהדר ורציתי לנסות למחר.. תודה מראש...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/07/2010 21:38
מיכלל Posts: 1674
|
מכיל כ-750 קק"ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/07/2010 20:12
EFF Posts: 6392
|
'1/2 ק"ג חזה עוף פרוס דק כמו לשניצל 1 בצל בינוני 3-4 שיני שום כפית שמן זית 1/2 כפית חרדל ספריי שמן לשימון המחבת טעים חם וקר מרסקים עד דק ביותר את הבצל,שום,חרדל ושמן זית - מורחים במברשת את נתחי העוף משני הצדדים משהים כשעה מחממים מחבת טפלון טובה (למי שאין עדיין - אני ממליצה על המחבת של טפאל עם העיגול האדום במרכז. ציפוי הטפלון שלו נהדר!!!) מתיזים מעט ספריי שמן-מטגנים את נתחי העוף 3 שקות מכל צד. מניחים בתבנית ואופים כ-10 דקות. ניתן להכין כמות גדולה ולקרר או אפילו להקפיא. נפלא בצהריים (היום אכלנו..) עם סלט בצידו..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|