20/10/2010 00:42
EFF Posts: 6392
|
'2 כפות גרם חמאה 1 בצל קצוץ 1 חבילה אפונה עדינה של סנפרוסט 3 כוסות מים או מי בישול של ירקות 1 או 2 כוסות חלב 2 כפות בזליקום טרי (לגזור במספרים לרצועות דקות) 4 כפות שמיר טרי וקצוץ כף קורנית טרי 3 כפות פטרוזיליה טריה קצוצה מבשלים את הבצל בחמאה על אש נמוכה עד שהוא מתרכך להוסיף את האפונה והמים לבצל, לכסות ולאדות 20 דקות לרסק חצי מכמות המרק ולהחזיר לסיר, להוסיף חלב להוסיף עשבי תיבול טריים. לחלק לקעריות ולהגיש.
אפשר להוסיף למרק בתחילת הבישול נתחים קטנים של חזה עוף.
|