20/10/2010 00:41
EFF Posts: 6392
|
1 בצל גדול 2 כפות שמן זית או קנולה / סלסלה פטריות פורטבלה קצוצות 1 כרוב בינוני קצוץ צרור פטרוזיליה קצוץ קטן קטן צרור כוסברה קצוץ קטן קטן 3-4 שיני שום מלח והרבה פלפל שחור אופן הכנה: מאדים את הבצל בכף שמן ומוסיפים את הפטריות. מטגנים יחד כ-7 דקות ומסירים מן האש.מניחים בכלי בצד. באתו סיר בכף שמן מאדים את הכרוב מוסיפים את עשבי התיבול - ממשיכים לאדות עד להשחמה קלה. מוסיפים חזרה לסיר את הפטריות המאודות בבצל, מערבבים היטב ומסירים מיד מהאש. כותשים פנימה את השום ומתבלים. טעם השום נשאר טרי.
|