18/10/2010 21:57
EFF Posts: 6392
|
ן..עוד מג'דרה. אבל מפתיעה. ולמה? כי היא בלי שמן ובלי בצל, במסגרת נסיונות להוזיל קלוריות בתפריט שלי, והתוצאה - טעימה מאוד ועסיסית ואחד-אחד ו...לא נדבק לסיר. מומלץ גם לרסק פנימה שן שום בתום הבישול ולערבב. הכי טעים לי עם סלט של עגבניות ובצל ירוק. 1 כוס עדשים ירוקים מסוננים שהושרו רבע שעה במים רותחים 1 כוס אורז מלח, פלפל, כף כמון 1. לאחר השריה וסינון מבשלים את העדשים רבע שעה בתוספת כוס מים רותחים, מלח ופלפל בסיר בינוני. לאחר רבע שעה הם אמורים להיות רכים. 2. להוסיף לסיר כוס אורז+ 2 כוסות מים רותחים+כף כמון+עוד מלח ופלפל. להביא לרתיחה. ובסיר מכוסה לבשל על אש קטנה 20 דקות. 3. לכבות אש ולהמתין כ-10 דקות לפני שפותחים. לערבב בעדינות עם מזלג ולהוסיף מל"פ לפי הטעם.
|