18/10/2010 00:08
EFF Posts: 6392
|
הכנתי מ"כל מה שהיה בבית" אהבתי את התוצאה. 1 שורש פטרוזיליה 1 בצל גדול 3 שיני שום גדולות חצי פלפל אדום 2 מקלות סלרי 2 גזרים גדולים חצי שקית שעועית ירוקה קפואה קופסת שימורי שעועית לבנה במיץ עגבניות 200 גרם רסק עגבניות עגבניה מרוסקת 2 כפות פפריקה מתוקה 1 כף כמון 1 כפית חוויאג' למרק 2 כפות אבקת מרק עוף (או שני שקיק מרק "10" בטעם עוף) 1 כף אבקת מרק בצל (או שקיק אבקת מרק בצל "10") חצי כוס פסטה מסולסלת כלשהי לא מבושלת מל"פ 1. לקצוץ - שורש, בצל, שום, פלפל אדום, סלרי וגזר ולאדות מעט בכף שמן זית בסיר גדול. 2. להוסיף שעועית ירוקה, עגבניה, רסק עגבניות ולערבב. 3.להוסיף את תכולת קופסת השימורים (כולל המיץ) ותבלינים ולערבב בעדינות. 4. להוסיף את הפסטה ומים עד כיסוי, להביא לרתיחה ולבשל כחצי שעה על אש קטנה. לתקן תיבול מידי פעם.
|