14/10/2010 10:25
EFF Posts: 6392
|
4 רבעי עוף נטולי עור פפריקה כף שמן זית 8 תפ"א פרוסים לפרוסות 4 גזרים כנ"ל 2 בצלים פרוסים 4 קישואים פרוסים שיני שום כרישה פרוסה
שאר הירקות לטעמכם: האפשרויות: פלפלים, כרובית, ברוקולי, פטריות, ירוקים,כרוב.... כף אבקת מרק בטעם עוף כוס יין לבן יבש מלח פלפל להשלמת טעם לאחר בדיקה
משחימים את רבעי העוף זרויים בפפריקה בכף השמן. מוציאים מהסיר.
מניחים שכבות של הירקות, מעליהם רבעי העוף מוזגים פנימה את היין, אבקת המרק ומבשלים כשעה על אש קטנה. משלימים את הבישול על פלטה כשעה נוספת או בתנור על 100 מעלות. באם חסרים נוזלים אפשר להוסיף מעט יין לבן
|