11/12/2024 17:40
EFF Posts: 6396
|
כרוב ממולא
1 כרוב ( בעיקר העלים החיצוניים) רצוי כרוב שטוח למילוי.. להכניס לסיר עם מים רותחים עד לריכוך העלים
למילוי: לערבב: ם קילו בשר טחון 1/2 כוס אורז בסמטי שום כתוש פטרוזיליה או כוסברה קצוצה פפריקה מתוקה מלח פלפל 2 כפות רסק עגבניות
לרוטב: להרתיח בצל סגול קטן קצוץ מאודה להוסיף כמה שיני שום כתוש בקבוק רוטב עגבניות כף רסק עגבניות מעט יין לבן מלח ,פלפל,פפריקה מעושנת כוס מים רותחי מעט ממתיק כאופציה
להפריד את עלי הכרוב למלא כל עלה ב- 2 כפות מלית לקפל את השוליים ולגלגל. לסדר בתוך סיר הרוטב בצפיפות להניח מלמעלה פרוסות עגבניה להזליף מעט סילאן לבשל על אש קטנה כשעה וחצי
לבדוק נוזלים ולהוסיף לפי הצורך
את שארית הכרוב אני חותכת ואופה בתנור עם שמן זית,מלח,פלפל,ושום כתוש עד שמשחים יפה
|