15/10/2010 09:10
Posts:
|
דובונית, אני מצאתי שעועית לבנה אפויה בקופסת שימורים ולכן משתמשת בלבנה אך אני בטוחה שכל שעועית תתאים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/10/2010 21:30
מיכלל Posts: 1674
|
מכיל כ-250 קק"ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/10/2010 08:11
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
למען הסר ספק על איזה שעועית את מדברת לבנה חומה ירוקה צהובה????? ותודה נשמע אחלה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/10/2010 14:21
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
סמויה יקרה תודה וכף לקרא אותך שוב בפורום. התגעגענו. נשיקות אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
12/10/2010 11:41
Posts:
|
לוקחים כלי לא גדול שאפשר לסגור אותו עם מכסה ניצמד. סוחטים לתוכו מיץ משני לימונים גדולים, מוסיפים מעט מלח ופלפל שחור. לוקחים פלפל ירוק חריף ארוך וחותכים אותו לחתיכות קטנות מאוד. חותכים שלושה ארבעה שיני שום לחתיכות קטנות מאוד(לא למעוך את השום). מוסיפים כחצי כוס שעועית בינונית אפוייה (יש להשיג מוכן בשימורים).
לוקחים שתי עגבניות גדולות וחולטים אותם, אחר כך מורידים את הקליפה. חותכים את העגבניות הקלופות לריבועים קטנים (לא קטנים מידי). מערבבים את הכל לא חזק על מנת לא לפגוע בעגבניות, יורדים לגינה וקוטפים עשבי תיבול מכל הבא ליד, לא יותר מידי רק כמה גבעולים, אבל לקחת לפחות שלושה סוגים, לדוגמא: פטרוזיליה, שמיר, בזיליקום או נענע.
לחתוך את עשבי התיבול הטריים דק ולהוסיף לסלט. אחר כך להוסיף מעט שמן זית ולערבב קלות. רצוי לקרר מעט לפני ההגשה.
בתיאבון!!!!!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|