11/10/2010 23:38
EFF Posts: 6392
|
1 כוס אורז בסמטי 1 כף שמן זית 3/4 1 כוס מים רותחים מלח,פלפל(אני אוהבת הרבה פלפל) כוס אחת דחוסה של פטרוזיליה קצוצה 5 בצלים ירוקים (רק החלק הירוק)חתוכים לפרוסות דקיקות. רצוי ואף משפר את הטעם - להשרות את האורז חצי שעה במים ולסנן. אם אפשר קצת ליבש - מה טוב... לצלות מעט את האורז בשמן ולהוסיף 1 ו-3/4 כוס מים רותחים. לבשל עד שהמים נספגים באורז ומתקבל "אחד-אחד" מפוררים את האורז במזלג בזהירות ומערבבים עם הפטרוזיליה הקצוצה והבצלים. טעים ומגדיל את נפח מנת האורז..
|