11/10/2010 23:37
EFF Posts: 6392
|
4 פלפלים אדומים גדולים ובשרניים 1 פלפל אדום חריף 2 בצלים (אחד חתוך גס ואחד קצוץ קטן) 4 שיני שום 2 כפות שמן זית תבלינים: מלח, פלפל, פפריקה, כמון.. אופן ההכנה: לרסק בבלנדר למחית,את הפלפלים ללא הגרעינים,השום והבצל החתוך גס בנפרד: לטגן במחבת טפלון את הבצל השני הקצוץ קטן ב- 2 כפות שמן זית. להוסיף את רסק הפלפלים ואת התבלינים תוך בחישה ואיחוד המרכיבים. להסיר מהאש. מצויין על תפוח אדמה אפוי, חזה עוף צלוי, דגים ויש אפילו המלצות להגיש עם גבינה. ניתן לאחסון במקרר בצנצנת. מצויין קר.
|