21/11/2019 04:29
אקורדיאון Posts: 16381
|
4 רבעי עוף לכסות במים טובים. להוסיף קישואים,גזרים,דלעת,שיני שום מראש שום שלם, 2 בצלים גדולים,שורש סלרי ללא עלים,שורש פטרוזיליה ללא עלים,פלפל אדום חצוי. לבשל כשעה לאחר רתיחה. להוסיף אבקת מרק בטעם עוף,מלח,פלפל ולהמשיך לבשל על אש קטנה עוד שעה.להוסיף מים לפי הצורך. להוסיף צרור שמיר ולאחר חצי שעת בישול להוציא. להוציא את כל הירקות והעוף מהמרק ,להכין קניידעלך- 6 ביצים טרופות עם כוס מים,כף שמן ,מלח,פלפל,אבקת מרק בטעם עוף. להוסיף שקית של 200 גר קמח מצה תוך כדי בחישה להשהות במקרר כחצי שעה. להרטיב ידיים ליצור עיגולים ולזרוק למרק הרותח.
|