14/11/2019 04:12
אקורדיאון Posts: 16381
|
ב2 כפות שמן זית מאדים 2 בצלים גדולים קצוצים מוסיפים 2 גזרים מגורדים וממשיכים לאדות,מוסיפים חצי קילו בשר בקר או עוף טחון ממשיכים לאדות עד לשינוי צבע הבשר. מוסיפים אבקת מרק בטעם עוף,מלח,פלפל. פורסים דק כרוב ירוק מרככים בבישול של כמה דקות,מסננים את המים ומוסיפים לעיסת הבשר. מוסיפים 4 ביצים ,ניתן להוסיף 4 כפות פרורי לחם או פנקו מוסיפים צרור פטרוזילה או שמיר או כוסברה.
מערבבים היטב ,משמנים תבנית ,משטחים ואופים בחום בינוני כ-45 דקות.
|