08/08/2019 04:57
אקורדיאון Posts: 16381
|
לטגן בשתי כפות שמן זית 2 בצלים גדולים קצוצים וכמה שיני שום קצוצות. לתבל כקילו וחצי קוביות פרגיות בתבלין לפרגיות או לשאוורמה או אבקת מרק בטעם עוף,מלח,פלפל להוסיף לבצלים והשום ולהוסיף פפריקה מתוקה ובשל כצלי.להוסיף כ2.5 קילו תפוחי אדמה חתוכים לקוביות ולהוסיף לתבשיל. להוסיף קופסא של זיתים ירוקים מגולענים או פרוסים,להוסיף כוס יין לבן או כוס מים רותחים ולבשל על אש קטנה לפחות שעה וחצי.
|