06/07/2010 06:51
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
דרך המלך חביבה רשמו לך הכל יישמי אט אט והשמיים הם הגבול קחי את החופש למקומות של עשייה יחד עם המשפחה למשל לצאת להליכה.... בהצלחה בהמשך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/07/2010 09:50
קרולין Posts: 6651
|
סיגל יקירתי, שבוע טוב לך!
אכן כן, את צודקת, החופש הגדול והקיץ בכלל, זאת תקופה הכי קשה בדיאטה.... הימים ארוכים , יוצאים יותר, מבלים יותר וניפגשים יותר
עם האוכל זאת ע ו ב ד ה. יחד עם זאת, אנחנו אצל מירי כל שבוע נשקלים ומקבלים ים של טיפים , וחשק להמשך התהליך וזה ה מ ז ל הגדול שלנו.
שיהיה לכם קיץ נהדר, נעים וכייפי ולך ב ש ל י ט ה! את יכולה! בהצלחה יקירתי.
קרולין.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/07/2010 09:04
רעותה Posts: 869
|
סיגל יקרה ,
אני בטוחה שכשניפגש מחר , הכל יהיה בסדר ונשתה לנו קפה בכיף . וגם אם היתה חריגה אני מאמינה , שתוכלי ללמוד איך להסתדר עם החופש של ילדיך. אולי יצאת קצת מאיזון עם כל המסיבות אבל זה לא יהיה ך כל החופש. ביי בינתיים ויום טוב, רעותה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/07/2010 07:43
dany Posts: 19819
|
סיגל יקרה קודם כל אל פחד כי הפחד משתק ולא בונה!!! את צריכה להכין לך מערכת שעות ממש כמו תלמידה נבונה ומוכשרת. להתכונן לפני כל יציאה... לאכול קודם בכדי לא להיות רעבה.. לקחת איתך דברים שנכונים ומתאימים לך.. לא לתת ליד המקרה להכתיב לך את סדר החיים במידה ואת מתוכננת ומאורגנת אפילו אם תהיה נפילה קטנה פה ושם זה לא יהיה משמעותי.. הכל עניין של החלטה ובחירה.. המון הצלחה ושיהיה חופש גדול נעים ומשעשע ובסופו נמצא עצמנו קלילות יותר לקראת החגים.... נשיקות דני דרך המלך כתב:
בוקר טוב לכל חבריי הפורום הנהדרים.. מה שמפחיד אותי בחופש הגדול זה לא הילדים אלא האוכל .. הים , הבריכה , השהייה מחוץ לבית שעות רבות... הטיולים מקווה שאשרוד אותו כי השבוע האחרון עבר עליי זוועה ממסיבה למסיבה ומטיעמה לטעימה.... יום שני יום הדין .. מאחלת לכולם חופש נפלא ובזהירות... נשיקות סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
04/07/2010 07:38
דרך המלך Posts: 5707
|
בוקר טוב לכל חבריי הפורום הנהדרים.. מה שמפחיד אותי בחופש הגדול זה לא הילדים אלא האוכל .. הים , הבריכה , השהייה מחוץ לבית שעות רבות... הטיולים מקווה שאשרוד אותו כי השבוע האחרון עבר עליי זוועה ממסיבה למסיבה ומטיעמה לטעימה.... יום שני יום הדין .. מאחלת לכולם חופש נפלא ובזהירות... נשיקות סיגל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|