28/09/2018 13:09
תמיד בחיוך Posts: 1
|
מרכיבים בסיסיים:
300 גרם קמח 3 ביצים 1/2 כפית מלח 1 כף שמן, רצוי שמן זית
הוראות הכנה: ● בבצק פסטה היחס בין הקמח והביצים הוא 1 ביצה על כל 100 גרם קמח. (תיבול ברמה בסבירה לא משנה את היחס בין הקמח לביצים)
● אם פירורי הבצק אינם מתאחדים לבצק אפשר להוסיף טיפה מים או חלמון ביצה אחד. אם הבצק רטוב ודביק מדי כדאי להוסיף לו קצת קמח. ● שמן ומלח אמנם אינם הכרחיים, אבל משפרים את טעמה של הפסטה. ● מרדדים את הבצק במכונה לרידוד פסטה או לחלופין במערוך.* אפשר לרדד למלבן, מרובע או כל צורה שמתקבלת. העלה המרודד צריך להיות די דק וחשוב לקמח את הבצק בהרבה קמח כשצריך. ● את הבצק המרודד חותכים בעזרת מכונת פסטה או בעזרת סכין חדה לצורות הרצויות: פסים לפטוצ'יני, רצועות ללזניה, מרובעים לרביולי - או כל צורה אחרת.** ● מבשלים את הפסטה ל 2-3 דקות. ניתן להוסיף שמן כדי למנוע מהפסטה להידבק. ● כשהפסטה מוכנה מכבים את האש ושופכים אותה לתוך מסננת. כדאי ומומלץ לסנן ולהגיש מיד עם רוטב שהוכן מראש. בתיאבון! אם חסר לכם מוצר, מומלץ לקנות אותו פה * מערוך לבצק הפסטה : https://ebay.to/2OlCdvF ; מכונה לרידוד הפסטה : https://ebay.to/2xSUHcI ** מכונה לחיתוך הפסטה : https://ebay.to/2xHOUHO סכין חדה לחיתוך הפסטה : https://ebay.to/2R7kUwN
|