07/09/2018 05:01
אקורדיאון Posts: 16381
|
מטגנים בצל סגול קצוץ בשי כפות שמן זית ומוסיפים שתי שיני שום כתושות. מוסיפים שתי סלסילות פטריות פוטובלו ושמפניון קצוצות מוסיפים 1 קילו בשר טחון וממשיכים לאדות עד להחלפת צבעו.מוסיפים 2 כוסות אורז בסמטי,מתבלים באבקת מרק בטעם עוף או פטריות,מלת פלפל. מוסיפים מים רותחים או חצי כוס חלב קוקוס או חצי שמנת צמחית או 100גר רסק עגבניות. מערבבים מכסים ומבשלים בישול איטי על אש קטנה עד להעלמות הנוזלים. בסיום הבישול מוסיפים פטרוזיליה קצוצה וכוסברה קצוצה. ניתן להוסיף צנוברים.
|