04/07/2018 19:33
EFF Posts: 6391
|
פירה כרובית:
לבשל כרובית עד לריכוך למעוך כמו למחית תפוחי אדמה להוסיף קוביה קטנה חמאה לתבל במלח, פלפל אגוז מוסקט
עוגת כרובית:
כרובית שלמה לבשל במי מלח למרוח אחרי הבישול בתערובת של: שמן זית אבקת מרק בצל פרמזן מגורד לאפות עד להשחמה
כרובית אפויה:
פרחי כרובית טרייה (בישול קצר)או סנפרוסט לטבול בביצה ופירורי לחם לתבל ולאפות בחום בינוני גבוה עד להשחמה
מרק כרובית חלבי:
בכף חמאה וכף שמן זית לטגן בצל ושום להוסיף פרחי כרובית טרייה או מוקפאת 2 כוסות מים 2 כוסות חלב או/ קרטון שמנת לבישול 10% לבשל עד לריכוך לתבל לפי הטעם להעביר בבלנדר
|