10/01/2018 20:15
EFF Posts: 6391
|
1/2 ק״ג שעועית לבנה 1/4 ק״ג שעועית חומה להשרות יומיים לפני הבישול במים תוך החלפת המים מידי פעם
בסיר גדול מטגנים ב 2 כפות שמן בצל גדול להשחמה ומוציאים. באותו סיר סוגרים 1 ק״ג בשר לחמין מתובל בפפריקה,מלח ופלפל ומוציאים.
מניחים שכבות בסיר כמה תפוחי אדמה שלמים לא גדולים מתובלים במלח פלפל ופפריקה מעליהם הבצל המטוגן והבשר
מעל הבשר בצלים חתוכים לפרוסות,שיני שום מעליהם שוב תפוחי אדמה שלמים
לא לשכוח לתבל במהלך התהליך
מעל מניחים את שני סוגי השעועית ומתבלים
בפינה צדדית להניח ספל גריסי פנינה שטופים ומתובלים
אפשר לתבל באבקת מרק עוף
מעל להניח ביצים קשות מבושלות
מכסים במים רותחים ומבשלים שעתיים על אש קטנה לפני העברה לפלטה לבישול איטי במשך הלילה
מקרמלים את החמין עם 2 כפות סוכר שמושחם בכף מים רותחים
לבשל מכוסה במשך הלילה
|