|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
23/11/2017 04:55
אקורדיאון Posts: 16381
|
3 כפות שמן זית ספל עדשים ירוקות לשטוף ולהשרות,8 תפוא בצל,כרישה ,שיני שום עלי תרד או מנגולד או קייל לטגן הבצל והכרישה,להוסיף שום להוסיף את העדשים שסוננו מהמים לכסות במים ולבשל כ-10 דקות לאחר הרתיחה. לתבל לפי הטעם להוסיף 8 תפוא קלופים חתוכים לקוביות לבשל על אש קטנה כשעה ב10 דקות אחרונות להוסיף עלי תרד קצוצים ולבשל עוד 10 דקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|